Kalender

Teacher Maker Camp

Datum: 20-10-2017, 10:00-18:00
Locatie: Amsterdam
Omschrijving: Teacher Maker Camp
20 & 21 oktober 2017
Wil jij een cursus volgen om je eigen technische en creatieve vaardigheden te ontwikkelen, en een beter beeld te hebben bij het gebruik van innovatieve technologien in de klas?

Kom naar het Teacher Maker Camp: een inspirerende, technische, creatieve, leuke en uitdagende training, bestaande uit een set workshops en twee meetups. Zelf maken staat hierin centraal. Gedurende het Teacher Maker Camp gaat voor even de lerarenpet af en de leerlingpet op en maak je kennis met nieuwe digitale technieken, zoals 2D- en 3D-ontwerpen, vinyl- en lasersnijden en 3D-printen.

Teacher Maker Camp vindt plaats in het historische Waag gebouw op de Nieuwmarkt in hartje Amsterdam. Je hoeft geen technisch expert te zijn om mee te doen!

Alle informatie en aanmelding

Amsterdamse leraren opgelet!
Via een aanvraag bij de Amsterdamse Lerarenbeurs kun je de kosten vergoed krijgen. Het is ook mogelijk om uitroostering en materiaalkosten te begroten binnen de beurs (tot een maximum van 2.000 euro), zodat je makkelijker op school verder kunt werken aan de implementatie van maakonderwijs. Let op, je kunt een lerarenbeurs aanvragen tussen 14 maart en medio april 2017, de beoordeling is op volgorde van binnenkomst.

Waag Society
Nieuwmarkt 4
1012 CR Amsterdam