Archief kopje

Informatica in het voortgezet onderwijs

  • Maand
  • Jaar

Start nascholing keuzethema's

Geplaatst door: Martin Bruggink op 22 augustus 2019 om 12:52:37

Vanaf 6 september starten 4 nascholingscursussen over de keuzethemas en bijbehorend lesmateriaal uit het nieuwe examenprogramma. Het gaat om cursussen van 2, 3 of 4 bijeenkomsten op vrijdagmiddag in Utrecht. Alle informatie is te vinden via https://ieni.github.io/inf2019/nascholing.html.U kunt zich inschrijven via de site van Boswell-Bta: http://www.boswell-beta.nl/nascholing-informatica.Va..

Lees meer...

En nu gaan we er vandoor!

Geplaatst door: Frans Peeters op 22 augustus 2019 om 08:42:57

En nu gaan we er vandoor! Vanaf dit schooljaar wordt in havo 4 en vwo 4 informatica aangeboden volgens het nieuwe examenprogramma. Een belangrijke fase van de ontwikkeling is hiermee afgesloten. SLO doet daarmee een stapje terug en de Vereniging i&i, de vereniging van docenten informatica en digitale geletterdheid, zet er n naar voren. Een mijlpaal, die i&i en SLO met jou graag op 23 september willen vieren.Wan..

Lees meer...

Bronzen medaille op Informatica Olympiade voor Marco Meijer van Gomarus College

Geplaatst door: Frans Peeters op 12 augustus 2019 om 19:46:13

Bronzen medaille op Informatica Olympiade voor Marco Meijer van Gomarus College Het Nederlandse team van de Informatica Olympiade heeft deze week een bronzen medaille gewonnen op de Internationale Informatica Olympiade in Bakoe, Azerbeidzjan. Scholier Marco Meijer scoorde genoeg punten om brons in de wacht te slepen.
De Internationale Informatica Olympiade (IOI) vond plaats van 4 tot 11 augustus. Dit jaar deden er 88 landen met 327 deelnemers mee. Tijdens de wedstrijd kr..

Lees meer...