Archief kopje

Informatica in het voortgezet onderwijs

Nascholing voor Informaticadocenten

Geplaatst door: Frans Peeters op 15 december 2016 om 19:14:48

Nascholing voor Informaticadocenten Oracle, IBM, Cisco, IT-ernity en Microsoft bieden, in samenwerking met VHTO, informaticadocenten in het voortgezet onderwijs opnieuw gratis nascholing aan. De nascholing bestaat uit vijf avondtrainingen (17:00-21:00 uur, inclusief diner) die plaatsvinden bij de genoemde bedrijven in Utrecht, Amsterdam en Schiphol.

De vijf bedrijven belichten de nieuwste ontwikkelingen op IT-gebied en presenteren hun visie op de toekomstige arbeidsmarkt. Speciale aandacht gaat uit naar het belang van diversiteit en de participatie van meisjes in de IT.

De nascholing is opgenomen in het lerarenregister.

De trainingen vinden plaats op dinsdag 17 januari, 24 januari, 31 januari, 7 februari en 14 februari 2017.

Aanmelden
Wilt u gebruik maken van dit gratis nascholingsaanbod? U kunt zich direct aanmelden door een e-mail te sturen aan digivita@vhto.nl o.v.v. nascholingsaanbod informaticadocenten.

Informaticadocenten kunnen ook hun vrouwelijke leerlingen aanmelden voor work shadowing van vrouwelijke IT-professionals, bij de genoemde en bij andere bedrijven. Zij mogen een dag lang meelopen met een rolmodel op haar werkplek. Kijk voor meer informatie op www.digivita.nl (het Meisjes & IT-programma van VHTO).