Archief kopje

Informatica in het voortgezet onderwijs

Vacature docent informatica in de Achterhoek

Geplaatst door: Frans Peeters op 12 januari 2017 om 19:30:13

Vacature docent informatica in de Achterhoek Functie: Docent informatica/ICT
Regio: Achterhoek
Duur: Z.s.m. tot in ieder geval het einde van het schooljaar (mogelijk ook langer)

Voor een school in de Achterhoek zijn wij bij Maandag per direct op zoek naar een enthousiaste docent Informatica. Het betreffen 15 lessen (dit kan minder worden of tot maximaal 23 lessen, dit is afhankelijk van jouw voorkeur) tot in ieder geval het einde van het schooljaar en eventueel zelfs langer. Ook is het mogelijk om eventueel je lesbevoegdheid te halen bij de school. Je bent als docent Informatica/ICT verantwoordelijk voor het opleiden en begeleiden van de bovenbouw van het Havo en VWO. Indien gewenst kunnen ook hier onderbouwklassen van de Mavo, Havo en VWO erbij worden gevoegd. Informatica is een eindexamen vak waarbij onderwerpen als; Social Media, bouwen van websites en systeembeheer etc. aan bod komen.

Als docent Informatica/ICT vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onderwijsplannen, draag je zorg voor een optimale lesinvulling voor de leerlingen en vind je het leuk om diverse trainingen door te ontwikkelen. Wij zijn op zoek naar echte specialisten op het gebied van Social Media, Excel, Netwerken, Hard- en Software, Database beheer en Informatie- analyse en/of Servicedesk (ITIL).

Ben jij per direct beschikbaar, heb je ervaring voor de klas en ga jij graag deze uitdaging aan? Neem dan contact via franka.vanderweerd@maandag.nl of bel mij op 06-23228760 en ik vertel je graag meer over de vacature.

Functie eisen:
-  Je beschikt over een lesbevoegdheid als Docent Informatica/ICT (of in opleiding)
-  Ervaring in de ICT branche is een pr
-  Goede pedagogische- en didactische vaardigheden