Archief kopje

Informatica in het voortgezet onderwijs

Netwerkbijeenkomst VO-docenten informatica bij Fontys Hogeschool ICT

Geplaatst door: Frans Peeters op 15 mei 2017 om 22:39:34
ontwikkelen-lesmateriaal download bestand

Op donderdag 15 juni van 16.00 tot 20.00 uur staat een netwerkbijeenkomst gepland voor VO-docenten informatica.

Tijdens deze bijeenkomst spreekt een TU/e- of Fontyscollega over een onderwerp uit het nieuwe examenprogramma informatica (de onderwerpkeuze wordt binnenkort gemaakt). Verder willen we samen met jullie ook praktisch aan de slag gaan. (Heb je wensen? Laat het me weten!)
De netwerkbijeenkomst biedt voldoende mogelijkheden om met elkaar te praten, informatie uit te wisselen en (scholings)plannen te maken. En natuurlijk zorgen we voor een (eenvoudige) maaltijd!

Jullie zijn van harte welkom!
Afgelopen jaren is een aantal van jullie ook aanwezig geweest op de netwerkbijeenkomsten in Tilburg. We zijn van plan twee van dit soort bijeenkomsten per jaar  te organiseren; afwisselend in Eindhoven en Tilburg.

Je kunt middels een mail naar c.heil@fontys.nl jezelf aanmelden voor bij bijeenkomst op 15 juni bij Fontys Hogeschool ICT in Eindhoven.

Degenen die op de I&I Praktijkdag aanwezig waren, hebben bijgevoegde flyer al ontvangen:
We zijn op zoek naar docenten die mee willen werken aan de ontwikkeling van lesmateriaal voor de keuze-themas uit het nieuwe examenprogramma. Naast auteurs zijn we ook op zoek naar docenten die mee willen denken, ideen willen aandragen en het ontwikkelde lesmateriaal willen testen. Zie de bijlage voor meer informatie, onder andere over de verschillende rollen en hoe je je interesse kenbaar kunt maken.

Tot 15 juni! Met veel groeten, ook namens Kees Huizing, Ineke Heil