Archief kopje

Informatica in het voortgezet onderwijs

Ook bij Instruct wordt gewerkt aan het nieuwe programma voor informatica

Geplaatst door: Frans Peeters op 04 juli 2017 om 18:43:12

Ook bij Instruct wordt gewerkt aan het nieuwe programma voor informatica Bij Instruct is de ontwikkeling van nieuw lesmateriaal dat aansluit op het examenprogramma informatica HAVO/VWO gestart. Ze willen het volledige programma ontwikkelen, dus ook de keuzethema's. Rien den Besten en Adriaan Gijssen, informatica docenten van het Wartburg College en bekend van de programmeermodules bij Instruct, zijn in dienst gekomen om deze ontwikkelingen een flinke 'boost' te geven. In november zijn de eerste domeinen klaar om in de lespraktijk te testen. In februari volgen de laatste domeinen van het kernprogramma en het eerste keuzethema I:Cognitive Computing.
Er is een aantal docenten, de 3i Early Adapters, die het nieuw ontwikkelde materiaal direct uitproberen. Wilt u ook n van deze koplopers zijn? Neem dan contact op met Henk Krikke.
Half augustus start een blog/forum waarin ze verslag doen van de ontwikkelingen. Instruct nodigt u uit hierop te reageren. Zo blijft u op de hoogte en kunt u uw stem laten horen in het ontwikkelproces.
Dit en meer nieuws in de Instruct Nieuwsbrief.