Archief kopje

Informatica in het voortgezet onderwijs

Call for Proposals NIOC 2018

Geplaatst door: Frans Peeters op 10 november 2017 om 13:47:31
spelregels-presentatie-indienen-NIOC download bestand

Call for Proposals NIOC 2018 Al eerder berichtte ik over de NIOC 2018 (Nederlands Informatica Onderwijs Congres) op 6 en 7 maart 2018 in Leeuwarden. Jos Tolboom zit in de programmacommissie en hij gaat de voorstellen voor presentaties voor het voortgezet onderwijs beoordelen. In verband met het nieuwe examenprogramma voor informatica in de bovenbouw is de NIOC een ideale gelegenheid om te laten zien waar we staan. Hij ziet dan ook graag veel voorstellen voor het geven van een workshop tegemoet.
Presentatievoorstellen kun je indienen nadat je je geregistreerd hebt in de databank. Je ontvangt na registratie een toegangscode waarmee je opnieuw kunt inloggen in de databank. Je krijgt dan de optie presentatievoorstel indienen.
Deze tweedaagse conferentie kost 430,00 p.p. (excl. hotelovernachting). Voor dit bedrag kun je genieten van een dinerbuffet, lunchbuffet, koffie/thee/aperitief. Maar vooral veel inspirerende workshops, ontmoetingen met vakgenoten en veel netwerkmomenten. PO en VO scholen kunnen gebruik maken van een ndaagse toegangskaart van 250,00 (incl. lunch, dinerbuffet, koffie/thee/aperitief excl. hotelovernachting). Hiervoor kun je contact opnemen met annemariehoevenaars@cviweb.nl.
De website van het congres is: https://nioccongres.nl.
Je kunt de spelregels vinden in de PDF bij dit artikel.
Deadline: 1 december, via https://databank.nioc.nl.

Reacties

Frans Peeters

Geplaatst op: 13 november 2017 om 19:11:43

De presentatievoorstellen die voor PO en VO ingediend worden, komen op de eerste dag (dinsdag 6 maart)! Houd daar rekening mee!