Archief kopje

Informatica in het voortgezet onderwijs

Gratis Oracle Trainingen

Geplaatst door: Frans Peeters op 28 december 2017 om 10:04:31
oracle-programma2017 download bestand

Gratis Oracle Trainingen Jessica Meijer van Oracle stuurde me nog een bericht of ik jullie wilde herinneren aan de gratis opleidingsmogelijkheden bij Oracle. Ik heb er een stuk of vier gedaan bij Oracle en ze zijn echt aan te bevelen! Hieronder het bericht van Jessica.

Mochten docenten genteresseerd zijn om vanaf 30/31 januari deel te nemen nemen aan n van onze kosteloze online cursussen (Java Foundations of Database Foundations), dan kunnen zij zich inschrijven onder het kopje Training en dan Search and Enroll for Training in hun memberomgeving (zie ook screenshot hieronder). U komt in uw memberomgeving door op Member Site te klikken op de Oracle Academy webpagina.

Mochten docenten nog geen Oracle Academy account hebben, dan kunnen zij zich kosteloos aanmelden voor een Oracle Academy membership. Hier vindt u de uitgebreide instructie voor registratie. Docenten kunnen onder dit Institutional membership docentenaccounts aanmaken (Institutional faculty account) en studenten kunnen onder dit institutional membership studentenaccounts aanmaken (individual memberships). Dit is allemaal geheel kosteloos.

Wanneer een docent al een Oracle Academy account heeft, dan kan hij of zij een iLearning account aanvragen in hun Oracle Academy memberomgeving (zie screenshot) onder het kopje Curriculum. In iLearning kunnen docenten zichzelf en hun studenten al het curriculum toewijzen. In de iLearning Tour zijn alle instructies hiervoor te vinden.

Na een dergelijke Oracle Academy training zouden docenten zich kunnen aanmelden voor Oracle Academy Certificering, middels het inplannen van een certificeringsexamen bij Oracle University. Bij de help-sectie Oracle Certification vindt u de uitgebreide instructie voor aanvragen van certificeringsexamens.

Mocht het docenten niet lukken om zich in te schrijven aan de hand van bovenstaande instructies, dan kunnen ze mij bellen, dan loods ik hen door het proces heen. Mochten er nog andere vragen zijn, dan help ik je natuurlijk graag verder.

Hartelijk dank en een fijne jaarwisseling alvast toegewenst!

Met vriendelijke groet,

Jessica Meijer | Country Program Manager | Oracle Academy
Mobile +31611607662
Private Mobile +31619999420
Mail jessica.meijer@oracle.com
Oracle Technical Sales Business Units
Oracle Academy website academy.oracle.com
Oracle Nederland BV | Hertogswetering 163-167 | 3543 AS Utrecht