Archief kopje

Informatica in het voortgezet onderwijs

Kick Off Event New NetAcad Cisco

Geplaatst door: Frans Peeters op 26 februari 2018 om 18:48:51

Kick Off Event New NetAcad Cisco Leuk bericht vandaag van Cisco voor alle scholen in het voortgezet onderwijs!

Reeds eerder lieten wij u weten dat Cisco haar Networking Acadamy Programma in Nederland intensiveert, uiteindelijk om vele duizenden leerlingen en studenten belangenloos voor te bereiden op de arbeidsmarkt als het gaat om de benodigde IT-vaardigheden.
Wij doen dit als onderdeel van ons Digitaliserings Plan Nederland (DVN) dat afgelopen maand opnieuw is bezegeld door Minister-president Mark Rutte en Cisco CEO Chuck Robbins.
Met het oog op die intensivering zijn wij verheugd u te informeren dat er een nieuw Academy Support Center and Intructor Training Center (ASC-ITC) is gestart. Twee organisaties die haar sporen in het onderwijs & IT-training hebben verdiend zullen in dit nieuwe ASC-ITC samenwerken. Dit zijn SLBdiensten en Fast Lane:
-    SLBdiensten is al meer dan 25 jaar de intermediaire organisatie voor het onderwijs op het gebied van softwarelicensies, cerfificering en training.
-    Fast Lane geeft geautoriseerde trainingen voor een select aantal vendoren en is Cisco Learning Partner.

Vanuit hun nieuwe ASC-ITC begeleiden en ondersteunen beide organisaties uw academy in het uitvoeren van alle facetten het NetAcad programma.
Wij nodigen u graag uit voor:
=  Kick Off Event New NetAcad =
= 5 april 13.00 17.00 uur, bij Cisco Amsterdam =

= zet de uitnodiging in uw agenda, de formele uitnodiging volgt =

Op 5 april presenteert het nieuwe ASC-ITC zich en wordt u geinformeerd hoe de overgang naar het nieuwe ASC-ITC plaatsvindt. Daarbij maakt u kennis met het nieuwe Cisco NetAcad Team en last but not least staat er een aantal inspirende presentaties over o.a. emerging technologies op het programma.
We verheugen ons samen met onze nieuwe partners zeer op de nieuwe aanpak!
Voor het gebruik van NetAcad in uw academy hoeft u nu niets te doen. Mocht u vragen hebben, schroom dan niet ons te contacten.

Graag tot 5 april!

Hartelijke groet,

Rik Bleeker