Archief kopje

Informatica in het voortgezet onderwijs

Nieuwe aantekeningen Oracle cursus SQL

Geplaatst door: Frans Peeters op 14 maart 2018 om 19:39:53

Nieuwe aantekeningen Oracle cursus SQL Oracle heeft de cursus Database Programming with SQL helemaal vernieuwd en dat betekende dat ik ook al mijn aantekeningen moest aanpassen. Dat was een hele klus, maar ik ben nu bij tot en met Section 10. Na deze section maken mijn leerlingen de mid-term toets en die telt mee voor het examen. Je vindt mijn aantekeningen op: www.susendian.nl/oracle.Heel fraai vind ik het gebruik van de keyword index bovenaan het scherm. Als je op een keyword klikt, springt de cursor meteen naar de juiste plaats in de cursus. Probeer maar eens! Dit soort aantekeningen maak ik met Help & Manual.

Reacties

Frans Peeters

Geplaatst op: 23 maart 2018 om 12:55:10

Ik heb inderdaad contact gehad met Oracle hierover. De storing duurt tot minstens maandag 26 maart. Ik had gisteren een schoolexamen en heb dat op papier af moeten nemen. Ik had toevallig de toets zelf weer maar eens gemaakt en van alle vragen schermafdrukken gemaakt. Dat ging over de midterm. Ik heb dus een midterm met antwoorden met 50 meerkeuzevragen op papier voor het geval dat.

Dit stuurde Oracle mij:
Currently there are two known issues with iLearning:
    Timeout error upon logging into iLearning
    500 Internal Server error upon accessing quizzes and exams

We have received notice that an extensive patch must be applied to production in order to correct these issues. The earliest the patch will be applied is on Monday, March 26th and will include a 1-2 hour outage. Once the schedule is confirmed we will update the Academy Systems Downtime Schedule page.

Jack Tempel

Geplaatst op: 23 maart 2018 om 11:08:46

Dat ziet er weer goed uit. Ik ben net met deze module bezig. Er is momenteel echter wel een storing bij het gebruik van de quizjes en de toetsomgeving. Dit duurt al sinds dinsdag 23 mrt. Ik hoop echter wel dat dit snel opgelost wordt. Weet jij hier iets van?