Archief kopje

Informatica in het voortgezet onderwijs

Instruct 3i Awards uitgereikt

Geplaatst door: Frans Peeters op 20 april 2018 om 13:08:49
persbericht-instruct-3i-2018 download bestand

Instruct 3i Awards uitgereikt Op woensdag 18 april 2018 was de jaarlijkse 3i Docentendag. Tijdens deze middag en avond in Utrecht zijn er interessante presentaties en workshops gegeven en vond ook de feestelijke prijsuitreiking van de 3i Award plaats. Deze door Instruct georganiseerde dag is speciaal bedoeld voor docenten informatica die informatica geven in de bovenbouw Havo/VWO. De uitreiking van de 3i Award voor het beste profielwerkstuk is een vast onderdeel. Het niveau van de inzendingen voor de 3i Awards was dit jaar erg hoog.
Lees het hele persbericht in de bijlage of bekijk de foto's die ik gemaakt hebt. Achter het persbericht in de bijlage heb ik een pagina gezet met de uitleg over alle inzendingen met ook een verwijzing naar de filmpjes die ze in moesten sturen.
Het is al erg leuk om deze fantastische dag aanwezig te zijn, maar het is nog leuker als je een leerling hebt die meedingt naar de prijzen. Het profielwerkstuk van Daan over de Magic Mirror staat op de Toetsen pagina bij het onderwerp Profielwerkstukken.