Archief kopje

Informatica in het voortgezet onderwijs

Vacature docent informatica bij CSG Het Streek

Geplaatst door: Frans Peeters op 28 mei 2018 om 19:42:52
Docent Informatica CSG Het Streek download bestand

Vacature docent informatica bij CSG Het Streek Csg Het Streek is een christelijke scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs in de gemeente Ede. Wij verzorgen een breed palet aan onderwijsvormen, van praktijkonderwijs tot gymnasium. Een extra accent is er binnen alle leerstromen voor de bta vakken en techniek.
Aan de locatie Bovenbuurtweg verzorgen wij onderwijs voor de richtingen MAVO, HAVO en VWO, met specialisatie O&O en Bta challenge. Wij zoeken voor het nieuwe schooljaar een docent Informatica (ca 0,6 fte). Het betreft een vervangingsvacature wegens ziekte, met uitzicht op eigen uren.
We zoeken een docent die:

  • passie heeft voor onderwijs;
  • 1e graads bevoegd is voor het vak Informatica of studerend voor deze bevoegdheid;
  • vanzelfsprekend een teamspeler is;
  • past bij onze christelijke identiteit.
Wij bieden een uitdagende baan binnen een locatie welke bezig is met diverse onderwijsontwikkelingen op het gebied van ICT, zoals bijvoorbeeld BringYourOwnDevice. De bezoldiging vindt plaats op basis van de cao VO en werkervaring. Informatie over de vacature kunt u inwinnen bij de rector van de locatie, de heer W. Nep(wne@hetstreek.nl). Sollicitatie + CV gegevens kunt u mailen naar vacature.bbw@hetstreek.nl. De gesprekken staan gepland in juni.