Archief kopje

Informatica in het voortgezet onderwijs

Netwerkbijeenkomst Radboud Universiteit

Geplaatst door: Frans Peeters op 15 juni 2018 om 16:59:23

Netwerkbijeenkomst Radboud Universiteit Geachte collega,

Om dit schooljaar goed af te sluiten c.q. inspiratie op te doen voor het komende schooljaar is er op dinsdag 26 juni een netwerkbijeenkomst voor informaticadocenten op de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Wat staat er die dinsdag op het programma? De koffie/thee staat klaar om 15.00 uur en we beginnen om 15.30 uur als Michel Kok BSc, drs. Jacqueline Nijenhuis-Voogt en prof. dr. Erik Barendsen ingaan op Automaten en theoretische informatica waarbij aandacht wordt besteed aan het hiervoor ontwikkeld lesmateriaal, de ervaring ermee in de klas en een gesprek/discussie over dit lesmateriaal. Daarna hebben drs. Renske Smetsers-Weeda, Koen Dercksen BSc en drs. Pieter van der Hoeven het over de masterclass Computational Thinking and Programmming. Vervolgens is er mogelijkheid om informeel te netwerken onder het genot van een hapje. Tenslotte komt wat meer formeel netwerken aan bod om voor het mooie informaticavak kennis te delen en uit te wisselen. Maar daarover meer op 26 juni van 15.30 tot 19.30 uur!

Graag inschrijven (onder andere vanwege catering) op de website onder het kopje Aanmelden.

Met vriendelijke groet,
Pieter van der Hoeven

Vaksteunpunt Informatica van Radboud Pre-University College of Science www.ru.nl/pucofscience | Tel: 024-3652555 | Kamer HG 02.508 Radboud Universiteit Nijmegen, Faculteit Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica