Archief kopje

Informatica in het voortgezet onderwijs

Hands-on Physical Computing

Geplaatst door: Frans Peeters op 05 februari 2019 om 15:13:11

Hands-on Physical Computing Geachte collega,
Zoals u weet wordt komend schooljaar het nieuw examenprogramma informatica ingevoerd. Om u alvast in de gelegenheid te stellen om kennis te maken met n van de keuzemodules, Physical Computing, organiseert het Radboud Pre-University College of Science op 20 maart a.s. een netwerkbijeenkomst voor informaticadocenten.
Tijdens deze bijeenkomst gaat u hands-on aan de slag met deze module. Wat staat er op het programma? Om 15:00 uur ontvangen wij u graag in het Huygensgebouw van de Radboud Universiteit. Daarna geven Martin Bruggink MSc, drs. Renske Smetsers-Weeda en prof.dr. Erik Barendsen u van 15:30 tot 17:30 uur een vooruitblik op de komende nascholing. Waar gaat de module over en wat leren uw leerlingen? Hoe gaan u en uw leerlingen praktisch aan de slag? Na een eenvoudige maaltijd gaat u vervolgens van 18:30 tot 19:30 uur met de aanwezige collega's bij elkaar zitten voor 'vakgroep' overleg.

Graag inschrijven (onder andere vanwege catering) op de webpagina onder het kopje Aanmelden.

Met vriendelijke groet,

Pieter van der Hoeven
Vaksteunpunt Informatica van Radboud Pre-University College of Science
www.ru.nl/pucofscience | Tel: 024-3652555 | Kamer HG 02.508 Radboud Universiteit Nijmegen, Faculteit Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica