Archief kopje

Informatica in het voortgezet onderwijs

Docent Informatica gezocht voor geweldige school in Goirle - Brabant

Geplaatst door: Meindert A. Jorna op 02 april 2019 om 22:34:19

Dit schooljaar - 2018 - 2019 - ben ik (Meindert A. Jorna) de docent Informatica aan het Mill Hill College in Goirle - Brabant. Ik werk daar met hl veel plezier. Helaas ben ik de enige docent Informatica maar dat biedt dus heel veel uitdaging.

Voor het seizoen 2019 - 2020 gaat het me echter niet lukken om hier verder te gaan als docent omdat ik ook Informatica docent ben aan het Pantarijn in Wageningen. In Wageningen woon ik en in Wageningen ben ik net zo nodig als in Goirle. De keuze was bijna onmogelijk maar de logische keuze is toch om me vanaf het nieuwe schooljaar op de school in Wageningen te concentreren.

Kortom: Bij het Mill Hill College in Goirle ontstaat een vacature. We zijn op zoek naar iemand die mijn taak kan overnemen. Het liefste komen we zo snel mogelijk in contact met genteresseerden zodat ik me kan inzetten voor het inwerken van een eventuele nieuwe collega.

Bij het Mill Hill College werken we met een online leer omgeving binnen Moodle. Daar heb ik complete programma's Informatica uitstaan. Verder gebruikt het Mill Hill College tot nu toe Fundament - Instruct als methode.

Bij het Mill Hill College heerst een zeer prettige, vriendelijke en open sfeer. Zowel onder collega's als onder leerlingen. Het is dan ook met grote moeite dat ik mijn aanstelling beschikbaar stel.

Wie heeft interesse en zou hierover in gesprek willen gaan? Stuur dan even een berichtje aan: mjorna@millhillcollege.nl