Archief kopje

Informatica in het voortgezet onderwijs

Vacature full-time eerstegraads docent informatica voor Sancta Maria in Haarlem

Geplaatst door: Frans Peeters op 09 mei 2019 om 17:18:00

Vacature full-time eerstegraads docent informatica voor Sancta Maria in Haarlem Lyceum Sancta Maria te Haarlem staat als UNESCO-school voor een actieve deelname aan de wereld van vandaag n van morgen. Onze leerlingen gaan van school met meer dan een diploma: resultaten zijn in eerste instantie mooie cijfers, maar net zo belangrijk zijn gedragingen en vaardigheden die leerlingen ontwikkelen om succesvol te zijn bij een vervolgopleiding, in een beroep en in de samenleving. Bovendien heeft elke leerling recht op goed onderwijs dat motiveert en uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen. Daarom zetten wij hoog in op het ontwikkelen van talent, zelfstandigheid en creativiteit. Deze uitgangspunten zijn verwoord in ons onderwijsconcept.
Medewerkers en leerlingen hebben oog voor elkaar en gaan respectvol met elkaar om. Wij werken echt samen aan een lerende en dynamische organisatie.
Wij verwachten van nieuwe collegas dat ook zij actief deelnemen aan deze ontwikkeling en open staan voor leren en de daarbij horende kwaliteit.

Kan je uitleggen wat een blockchain voor een bitcoin betekent? Lukt het jou het juiste algoritme te vinden om de hele klas op weg te helpen in de digitale wereld? Sta je te popelen om jouw kennis van nieuwste softwareontwikkelingen op de nieuwste generatie over te brengen?
Voor het vak informatica zijn wij op zoek naar iemand die zich binnen het vak volledig thuis voelt.
Je hebt daarbij een brede algemene kennis van het vakgebied en bent bereid om te pionieren. Door een innovatieve bijdrage te leveren aan het curriculum ontwikkel je het vak, dat veel gekozen wordt, toegespitst op de toekomst van morgen. We zijn op zoek naar iemand met verfrissende ideen, passend bij een versterkt btaprofiel en ziet wat de mogelijkheden zijn met vakoverstijgend werken? Sancta Maria is op zoek naar een enthousiaste docent Informatica die kan inspireren, motiveren en coachen; boeiend, eigentijds en toekomstgericht is.

Ben jij op zoek naar een ambitieuze leeromgeving waar je ruimte krijgt om (verder) te leren en werk je graag mee aan deze ambities?
Voor het nieuwe schooljaar 2019-2020 zijn wij op zoek naar een 1e graads docent Informatica voor 0,80 1,00 fte. Ervaring is een pre maar geen vereiste. Informatica studenten zijn meer dan welkom, afspraken over studieloopbaan zijn mogelijk.
Jouw CV en motivatie kun je tot en met 25 mei 2019 mailen naar Ria Box, HRM r.box@sanctamaria.nl.