Archief kopje

Informatica in het voortgezet onderwijs

Tomorrow Starts Here

Geplaatst door: Frans Peeters op 03 juni 2019 om 20:44:32

Tomorrow Starts Here

Vandaag hadden we de bijeenkomst "Tomorrow Starts Here" vanuit de SLO. We waren te gast bij Cisco in Amsterdam. Een aantal teams heeft laten zien hoever ze staan. Ook heel belangrijk is de lancering van de website van i&i waar al het nieuwe materiaal te vinden zal zijn. Dat is deze website: https://ieni.github.io/inf2019/

Op die website vind je dus ook het nascholingsprogramma zoals ik gisteren al meldde. Voorlopig zijn alle nascholingen gepland op vrijdagmiddag van 14:00 tot 17:30 uur in Utrecht.

Martin Bruggink cordineert die nascholingen en het is erg belangrijk dat je zo snel mogelijk je mening laat weten over een paar dingen. Moeten we bijvoorbeeld de nascholingen op vrijdag blijven doen of gaan we naar de donderdag. Voorlopig zijn de nascholingen ook niet gratis. Martin wil ook graag weten hoeveel zo'n nascholing mag kosten voor jouw school. Gewoon om een idee te krijgen wat een redelijke prijs geacht wordt.

Vul daarom zo snel mogelijk deze enqute in. Geef aan voor welke nascholing je voorkeur uitgaat en geef ook een indicatie wat dat mag kosten wat jou betreft.

Volgens Jos Tolboom van de SLO moeten we 23 september vrijhouden voor een feestelijke lancering van het nieuwe examenprogramma informatica in de bovenbouw.

Bekijk een paar foto's die ik nog gemaakt heb.