Archief kopje

Informatica in het voortgezet onderwijs

Kick-Off Raspberry Pi competitie PA Consulting

Geplaatst door: Frans Peeters op 09 oktober 2019 om 17:35:55

Kick-Off Raspberry Pi competitie PA Consulting De kick-off van de Raspberry Pi competitie van PA Consulting is op 5 november bij het ROC in Amsterdam Zuid Oost. Het belooft een inspirerende middag te worden met meer informatie over de competitie, een eerste kennismaking met de functionaliteiten van de Raspberry Pi, inspirerende externe sprekers en veel ruimte voor interactie.
Het begint om 14.30 uur, waarna gestart wordt met het inhoudelijke deel. Vanaf 16.30 is er ruimte voor informeel contact en netwerken, onder het genot van een hapje en drankje. Elk deelnemend team krijgt een "Raspberry Pi starter kit" en deze wordt ter plekke uitgereikt. Teams die niet aanwezig kunnen zijn, krijgen de Raspberry Pi starter kit toegestuurd.
Als je eerder dan 5 november wilt beginnen met de starter kit, dan sturen ze die met de post. Je moet wel van tevoren laten weten of je aanwezig zult zijn door een e-mail te sturen naar Ernst Brand. Als je van tevoren al vragen of opmerkingen hebt (kan ook vragen betreffen die je tijdens de kick off behandeld zou willen zien), dan kun je die ook doorgeven aan Ernst Brand, 0615022911, ernst.brand@paconsulting.com.