Archief kopje

Informatica in het voortgezet onderwijs

Cisco NetAcad Dagen 2020

Geplaatst door: Frans Peeters op 09 januari 2020 om 21:00:22

Cisco NetAcad Dagen 2020 Cisco organiseert weer een NetAcad Day op donderdag 5 maart 2020 waar iedereen voor uitgenodigd wordt. Op deze dag word je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen van de Networking Academy en de wereld van de IT. Bovendien vieren ze op deze dag dat NetAcad 20 jaar actief is in Nederland. Op vrijdag 6 maart kun je instructor trainingen volgen voor onder andere CCNA versie 7 en Network Programmability. Maar dat is meer een dag voor docenten uit het MBO.
De dagen zijn op donderdag 5 maart van 10:30 tot 17:00 uur en op vrijdag 6 maart van 9:00 tot 17:00 uur. Beide dagen zullen plaatsvinden op het kantoor van Cisco op de Haarlerbergweg 13-19 te Amsterdam.

Bekijk hier het hele programma en schrijf je in.

5 maart
Op donderdag vertellen onder andere Andre Brugman (Technical Director, Cisco), Hank Preston (NetDevOps Engineer, Cisco) en Felienne Hermans (Universiteit Leiden) over het belang en de toekomst van de digitalisering van de netwerkinfrastructuur, DevOps en didactiek gericht op programmeren. Ook staan een aantal break-out sessies rondom de NetAcad KD Toolkit, CCNA versie 7 en de Cyber Security-leerlijn op het programma.

6 maart
Op vrijdag kun je de instructor trainingen volgen voor de Emerging Technology cursussen op Network Programmability en Model Driven Networks. Eveneens is er een bridging course voor CCNA versie 7 en een instructor training voor Python and REST APIs. In de vier uur durende workshops maak je de slag van de Networking Academy-cursus naar het onderwijs en behaal je de instructor accreditatie na het succesvol afronden van de training.

Je bent welkom op beide dagen, maar je kunt er ook voor kiezen om je alleen in te schrijven voor de NetAcad Day op donderdag 5 maart.