Archief kopje

Informatica in het voortgezet onderwijs

Webex gratis voor scholen

Geplaatst door: Frans Peeters op 19 maart 2020 om 09:47:00

Webex gratis voor scholen

Alle scholen zullen inmiddels wel iets geregeld hebben voor de communicatie met de leerlingen. Op het Ostrea Lyceum hebben we al twintig jaar itslearning. En hoewel het piept en kraakt de afgelopen dagen zijn we er toch blij mee. Het wordt nu vol ingezet. Voor het personeel gebruiken we Microsoft Teams. Dat werkt bijvoorbeeld perfect als je even op afstand met elkaar wil communiceren. Vanmiddag hebben we met het ICT-team en de directie overleg via Microsoft Teams. Dat kan gewoon op je telefoon.

Van Cisco ontving ik onderstaand aanbod:

De afgelopen dagen ontvangen wij vanwege het COVID-19 virus en het sluiten van de scholen veel vragen over het gebruik van Webex voor onderwijs op afstand. Zodoende wil ik jullie graag op de hoogte brengen van het aanbod dat Cisco momenteel heeft voor het gratis gebruik van Webex.

Met Webex is het mogelijk om de lessen online met video en audio verbindingen te verzorgen. Daarnaast zijn er mogelijkheden om samen te werken en informatie te delen in verschillende zelf te definiren groepen.

Voor het maken van een zo groot mogelijk impact voor de onderwijsinstelling is het raadzaam om ook de teamleider en directie van dit aanbod op de hoogte te stellen.

Aanmelden voor gratis Webex

Als je interesse hebt om met Webex aan de slag te gaan, mail mij dan de volgende informatie door. Op basis van deze informatie zal het Cisco Collaboration team contact met jullie opnemen en de omgeving aanmaken.

Naam instelling
Naam contactpersoon en e-mailadres
Doelstelling gebruik Webex
Hoeveel medewerkers binnen de instelling willen gebruik maken van Webex?

Het Webex aanbod voor scholen is gratis. Op de link hieronder vind je aanvullende informatie over het gebruik van Webex.

www.webex.com

Wij wensen jullie succes met het virtueel leren en wij supporten jullie graag als dat nodig is.

Met vriendelijke groet,
Namens het Cisco NetAcad NL team
Willem-Jan Derks
widerks@cisco.com | +31 647226389

Reacties

Frans Peeters

Geplaatst op: 19 maart 2020 om 09:58:51

Overigens stellen alle grote uitgevers van Nederland momenteel hun digitaal lesmateriaal gratis ter beschikking aan het voortgezet onderwijs! Neem contact op met de cordinator digitale content van je school hiervoor!