Archief kopje

Informatica in het voortgezet onderwijs

Gratis webinar: Kennismaken met de nieuwe lesmethode voor Office vaardigheden!

Geplaatst door: Frans Peeters op 04 juni 2020 om 18:55:51

Gratis webinar: Kennismaken met de nieuwe lesmethode voor Office vaardigheden!

Donderdag 11 juni ben je van harte welkom voor een kennismaking met de nieuwe leerlijn voor Office vaardigheden in het mbo: Roadmap 365, tijdens een gratis webinar om 14.00 uur. Het belang van goede Officevaardigheden is wel gebleken in deze periode van afstandsonderwijs. Voor studenten, maar ook voor docenten. Maar halen jij en je studenten op dit moment alles uit de cloud? En is het niet belangrijk om studenten juist nu een voorsprong te geven wanneer het gaat om Officevaardigheden?

Maak kennis met Roadmap 365!
Om een goede basis te bieden voor de toekomst heeft Boom beroepsonderwijs de lesmethode Roadmap 365 ontwikkeld. Deze flexibele lesmethode bestaande uit 100 verschillende Learning Blocks is erop gericht om studenten de apps van Microsoft 365 eigen te laten maken. Bekijk de video voor meer informatie of schrijf je direct in.

Mis het niet
Wij vertellen je op 11 juni van 14.00 - 14.45 uur graag meer over Roadmap tijdens dit gratis webinar. Schrijf je nu in en maak kennis met de meest actuele en flexibele leerlijn voor Office vaardigheden met Microsoft 365.