Agenda

Regiobijeenkomst 3 IJssel- en Vechtstreek voor informaticadocenten

Aangezien veel informaticadocenten als eenmansvakgroep opereren, organiseert Informatica-Actief bijeenkomsten voor het vak informatica in de regio IJssel- en Vechtstreek (Noord-Oost Nederland). Het doel is om met elkaar te overleggen over de inhoud en de aanpak van de lessen informatica om zo van elkaar te leren en ideeën op te doen. De bedoeling is om deze collegiale consultatie met enige regelmaat te laten plaatsvinden. 

De bijeenkomst van dinsdag 15 juni 2023 start om 16.30 uur en duurt tot 19:30. Ook informatica docenten die geen gebruik maken van Informatica-Actief zijn van harte welkom. Er wordt gezorgd voor een maaltijd.

Deze derde bijeenkomst zijn we te gast bij het Windesheim in Zwolle. Daar is vanaf 13:00 de Winnovation-bijeenkomst. Daar hopen we elkaar te ontmoeten, en om 17:00 een maaltijd te gebruiken.

Opgeven doe je via deze link. Je moet dan ook een paar vragen beantwoorden. Meer informatie volgt een week van tevoren als je je aanmeldt. Als je een bijdrage wilt leveren, kan je dat aangeven via dezelfde link.

15 Juni 2023
16:30 tot 18:30 uur
Windesheim Zwolle (Winnovation bijeenkomst)
Regiobijeenkomst 3 IJssel- en Vechtstreek voor informaticadocenten