Agenda

INNOVATORS vo

Dit schooljaar zijn er weer twee INNOVATORS conferenties, eentje voor het vo op dinsdag 14 november en eentje voor het mbo op woensdag 15 november. Beide conferenties vinden plaats in Theater Orpheus in Apeldoorn. 

Wie zijn de INNOVATORS eigenlijk?
Het INNOVATORS initiatief is een samenwerking tussen onderwijspartijen DO-IT, Uitgeverij Instruct, Vodix, B-bot.nl, IRIS Connect en Zorabots Nederland. Zij vertalen hun visie op innovatie in hun producten, diensten, leermiddelen en lesmethoden om zo een optimale bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het onderwijs.

De INNOVATORS Academy voor het vo is interessant voor alle onderwijsprofessionals, maar in het bijzonder voor docenten ICT / Digitale geletterdheid, informatica, maatschappijleer, mens & maatschappij, geschiedenis en muziek. 

De INNOVATORS Academy voor het mbo is interessant voor alle onderwijsprofessionals, maar in het bijzonder voor docenten ICT / Digitale vaardigheden, (Digitaal) burgerschap, rekenen, Nederlands, Engels en Duits.

Bekijk de algement website https://onderwijsinnovators.nl/ waar je verder door kunt klikken naar de vo bijeenkomst en de mbo bijeenkomst. Je vindt daar ook de programma's van de beide dagen. Deelnemen aan de bijeenkomst is gratis.

14 November 2023
10:00 tot 17:00 uur
Theater Orpheus Apeldoorn
INNOVATORS vo