Agenda

Netwerkbijeenkomst informatica

Informatica-Actief organiseert op dinsdag 3 oktober 2023 in samenwerking met Radboud Pre-University College en Q-Highschool in Duiven de vierde bijeenkomst van informatica docenten van de regio Oost. Het doel is om met elkaar te overleggen over de inhoud en de aanpak van de lessen informatica om zo van elkaar te leren en ideeën op te doen. Gastheer van deze bijeenkomst is Pieter van Engelen, docent Informatica bij Q-Highschool.

Programma 3 oktober 2023

  • Welkomstwoord door Q-Highschool
  • Het vak Informatica op Q-Highschool - een andere aanpak - door Pieter van Engelen, docent Informatica Q-Highschool, Duiven
  • Lesgeven in Keuzedomein Kunstmatige Intelligentie  - door Isolde Hoogendonk, docent Informatica Candea College, Duiven
  • Gelegenheid tot kennismaking, netwerken en ervaringen uitwisselen

Het onderdeel van Isolde Hoogendonk bevat ook hands-on onderdelen, dus neem je laptop mee! Er is Eduroam-wifi aanwezig in het pand.

Wanneer:
Dinsdag 3 oktober 2023

Tijd:
16:30-19:30 (inloop vanaf 16:00)

Locatie:
Hoofdkantoor Quadraam, Saturnus 5, Duiven 

Bereikbaarheid: 
- Gratis parkeren
- Op loopafstand van Station Duiven

Kosten:
Gratis (wel even aanmelden ivm de catering). Ook informatica docenten die Informatica-Actief niet gebruiken zijn van harte welkom.
Er wordt voor een hapje (ook vegetarisch) en een drankje gezorgd. Deelname is gratis, maar geef je wel op zodat we weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen.

Inschrijven kun je via deze link.

03 Oktober 2023
16:30 tot 20:00 uur
Hoofdkantoor Quadraam, Saturnus 5, DuivenĀ 
Netwerkbijeenkomst informatica