Agenda

Night of the Nerds

Night of the Nerds trapt het nieuwe seizoen af met een live bijeenkomst op 12 oktober. Dat is heel goed nieuws voor scholen in de buurt van Eindhoven!

Er staat een bomvol programma klaar voor leerlingen en studenten. Kies uit de drie locaties; Virtual Reality Centre Enversed, Fontys Innovation Lab en MU Hybrid Art House. Hier word je ondergedompeld in de werelden van virtual reality, creativiteit, games, een escape room gemaakt door tech-kunstenaars, en natuurlijk creative tech for good; maatschappelijk relevante projecten op het snijvlak van creativiteit en technologie. Inpsiratie en uitdaging voor iedereen! 

Ondanks het volle programma, is de capaciteit voor dit event beperkt vanwege Corona. De (gratis) tickets worden beschikbaar vanaf week 36.
Het is mogelijk om alvast een reservering te maken, zo kun je jouw bezoek vast gaan plannen. Dat doe je door een snel mailtje, vermeld daarbij ook de groepsgrootte.

Night of the Nerds

12 oktober 2021, 9:30 - 16:30 uur, Strijp-S Eindhoven 
Locaties: Virtual Reality Centre Enversed, Fontys Innovation Lab, MU Hybrid Art House
Start ticketverkoop in week 36

  • Night of the Nerds is - dankzij sponsoren en partners - gratis voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs en MBO. Night of the Nerds is geschikt voor leerlingen en studenten tussen de 14 en 19 jaar oud.
  • Docenten dienen voor elke locatie apart hun leerlingen in te schrijven voor de tijdslots.
  • De Corona regels die op 12 oktober gelden worden uiteraard in acht genomen.
12 Oktober 2021
09:30 tot 16:30 uur
Eindhoven
Night of the Nerds