Agenda

Online inspiratiesessie 'Formatief evalueren'

Op woensdagmiddag 15 december word je in anderhalf uur via een online sessie door Herman Rigter geïnspireerd om met het thema 'formatief evalueren' aan de slag te gaan. Tijdens deze online sessie ontdek je wat werken met formatief evalueren oplevert voor de school, de docenten en voor de leerlingen. Deze sessie is bedoeld voor mensen die nog niet werken met formatief evalueren maar hier wel meer over willen weten.

Tijdens de inspiratiesessie passeren alle aspecten de revue: wat is formatief evalueren, wat kan het leerlingen en docenten opleveren, hoe pak je het in de praktijk aan, welke tools staan er tot je beschikking, hoeveel tijd kost het? Na afloop heb je een goed beeld van wat formatief evalueren betekent. Uiteraard is er voldoende tijd om vragen te stellen. 

De online inspiratiesessie is de perfecte manier om vanachter je computer kennis te maken met dit thema en inspiratie te krijgen om aan de slag te gaan met formatief evalueren.

Schrijf je direct in!

De kosten voor deze inspiratiesessie bedragen € 50,- per persoon wanneer je aan een school verbonden bent die deelneemt aan VO-content en € 75,- wanneer dat niet het geval is.

15 December 2021
15:00 tot 16:30 uur
Online
Online inspiratiesessie 'Formatief evalueren'